1-но камерний реверсний смокер на колесах

1-но камерний реверсний смокер на колесах від компанії Група компаній "Промконтракт ЛТД" - фото 1
143 000 ₴
Мін. сума замовлення 1 000 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Форма
кругла
Страна производства
Украина
Толщина корпуса
10 мм

Опис

1-но камерний реверсний смокер на колесах

1-камерний смокер BBQ CHEF – це універсальний інструмент, за допомогою якого ви зможете експериментувати з різноманітними рецептами, від соковитого бризкета до ніжних реберець, риби, птиці, овочів, сирів, шоколаду й вершкового масла. Простора камера має достатньо місця для готування великих шматків м’яса, і в незалежності від об’ємів – до 60 кг продуктів – ви завжди отримаєте результат, який можна описати терміном «гастрономічна феєрія». Все це, дозволить отримати готову продукцію по технології low&slow, яка в Америці коштує 200 доларів за 1 кг.

  

Підходить для домашнього використання та для малого бізнесу.

  • Комплектація 4-ма колесами та поворотною передньою віссю з дишлом, – дозволить Вам перевозити Смокер по території закладу, або приватного будинку.
  • Максимальна кількість мʹяса для завантаження - 60 кг. (Можливо виготовлення смокерів для одночасного приготування 100, 200, 300, 500 і більше кілограм.)
  • Вага Смокера – 900-1100 кг. В залежності від комплектації.
  • Товщина металу камери приготування та топки– 10 мм.
  • Габаритні розміри: Довжина – 2500 мм (з відкритою топкою 3100 мм), Ширина – 900 мм (з відкритою поличкою 1300 мм), Висота – 1650 мм (з встановленою трубою – 2650 мм).
  • Гарантійний термін на метал – 20 років.

Різниця між професійними і іншими смокерами, полягає в конструктиві та матеріалах з яких вони виробляються, а саме:

  • Правильно розрахований об'єм топки для формування потрібної кількості диму і можливості регулювання подачі кисню в камеру згорання, гарантує відсутність сажі!
  • Товщина металу з якого вони виробляються.
  • Додаткова опція - використання спеціальної цегли для викладання стін в середині топки, що дозволяє економити дрова в межах 40-50% в порівнянні з варіантами, в яких цегла не застосована. Разом з тим, це дозволяє плавно регулювати температуру без різких перепадів, і якомога довше тримати задані показники.
  • М'ясна камера (бочка), в яку безпосередньо завантажується м'ясо для приготування, виготовлена з металу товщиною не менше, ніж це технологічно потрібно, а розмір дверцят, дозволяє завантажувати максимальну кількість необхідного продукту в камеру без зменшення ефективності приготування.
  • Канал проходження диму з топки в м'ясну камеру, принципово важливий елемент конструкції. Його об'єм, розраховано для виконання декількох задач:
  1. Передати в м'ясну камеру необхідну кількість диму;
  2. Виключити "задихання" димом топки в процесі горіння дров;
  3. Виключити можливість потрапляння в м'ясну камеру надлишкової кількості диму та жару.
  4. Полички з харчової нержавіючої сталі, на яких готується продукція, розраховані для максимального завантаження м'яса, або інших продуктів, та розташовані на необхідній висоті в середині камери.
  5. Точка кріплення труби до м'ясної камери, через яку відбувається відвід відпрацьованого диму, розрахована для формування оптимального димного кільця в середині камери, яке можливо побачити наочно!

  

Вище, наведено основні технічні вузли, без врахування їх розмірів та процесів які в них відбуваються, отримати бездоганний результат та відмінний (еталонний) смак страв - неможливо!